Ratsastustunnit

Pidän koulu- ja estetunteja pääkaupunkiseudulla aikuisratsastajille. Tunnit ovat valmennustyyppisiä yksityis- tai pienryhmätunteja, jotka rakennamme aina jokaisen ratsukon tarpeen mukaisesti, tavoitteena ensisijaisesti löytää yhteinen sävel hevosen ja ratsastajan välillä. Estetunnit pidän 2-4 hengen ryhmissä ratsukoiden tason ja toivomusten mukaisesti lähtien puomi- ja esteistuntaharjoituksista.

Opetukseni päämäärä on kevyin ja selkein avuin ratsastava ratsastaja sekä rento, energinen ja yhteistyöhaluinen hevonen.

Tuntien aikana keskitymme ratsastajan istuntaan ja apujen käyttöön, hevosen oikeanlaiseen liikkumiseen, sen jumppaamiseen ja tasapainon ja askellajien parantamiseen.

Kun ratsastaja hallitsee kehonsa, hän pystyy käyttämään apuja selkeästi ja johdonmukaisesti jolloin hevosen on helppo ymmärtää mitä siltä pyydetään. Kun ratsastaja tietää mitä tekee ja ymmärtää mihin hevonen juuri sillä hetkellä pystyy, hän osaa myös asettaa tehtävät hevoselle sopiviksi. Näin vältytään ristiriitatilanteilta ja hevonen pysyy yhteistyöhaluisena, kuuliaisena ja rentona.


Hinnat :

Yksityistunti 55€
2 hlöä tunnilla 30€/hlö
3 hlöä tunnilla 25€/hlö

Lisäksi laskutan matkakorvauksen. Kaikki hínnat sisältävät arvonlisäveron 24%.